Werkwijze

Onze werkwijze betreft een nieuwe vorm die inhoudt dat we meerdere uren per dag aaneengesloten behandelen. Per dagdeel behandeling bieden we inbegrepen een lunch of diner aan, waarna voorzetting van de behandeling plaatsvindt.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door respect, vertrouwen en discretie. Ik geef geen antwoorden op uw vragen, maar bied een veilige en ontspannen omgeving waarin ik u help de antwoorden te vinden die in uzelf zitten. We maken het onbewuste bewust, zodat u met mij als sparringpartner weer de juiste richting kunt vinden. We werken in 4 stappen.

Uitvoering

Afhankelijk van uw op maat gemaakte behandelplan zullen we de behandeling uitvoeren. Het is mogelijk om een intensieve behandeling uit te breiden met verblijf in een prachtig hotel … zodat u zich volledig kunt focussen op het doel dat u wilt bereiken. Na de behandeling is er mogelijkheid voor reflectie bij een lunch of diner, afgestemd op uw wensen.

Via deze pagina kunt u contact opnemen of een terugbelverzoek indienen. Uw zorg is onze prioriteit.

1. INTAKE

We maken kennis met elkaar in de luxe omgeving van mijn speciale behandelkamer in hotel … We stellen vast wat uw hulpvraag is en hoe we daarnaar toe kunnen werken. U wordt verwelkomd met een aperitief en kunt na afloop genieten van een heerlijke lunch in het … sterren restaurant van het hotel.

2. BEHANDELPLAN

We stellen een behandelplan op waarin uw behandeling uitgebreid wordt uitgelegd en aangepast aan uw wensen waar nodig. De behandeling kan worden uitgebreid met een reinigingsritueel, een sportactiviteit of andere wens die zal helpen bij uw herstel en ontwikkeling.

3. UITVOERING

Afhankelijk van uw op maat gemaakte behandelplan zullen we de behandeling uitvoeren. Het is mogelijk om een intensieve behandeling uit te breiden met verblijf in het prachtige hotel … zodat u zich volledig kunt focussen op het doel dat u wilt bereiken.

4. EVALUATIE

Als de behandeling is afgesloten, evalueren we uitgebreid wat u bereikt heeft en wat er eventueel nog meer nodig is om goed af te kunnen sluiten. Na 3 maanden volgt, als u dat wenst, een follow up gesprek waardoor we kunnen kijken wat het effect van de behandeling op lange termijn is geweest.